Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban gyakran előforduló kérdésekre találhat választ, amennyiben elakadt a rendelés során. Ha a leírások között mégsem talál megfelelő választ felmerülő kérdésére, a kapcsolati űrlapon keresztül tud érdeklődni.

A megrendelés elküldésével egy elektronikus díjbekérőt küldünk önnek a megadott e-mail címre. A könyv ellenértékének kiegyenlítését követően egy letöltő linket kap, melyre kattintva elérhető a megrendelt e-könyv.

Ebben az esetben kérjük, írja meg a rendelési azonosítóját a rendeles@margarita.hu e-mail címre, illetve jelezze, hogy a terméket kifizette, de nem kapott letöltő linket. Ezt követően ellenőrizzük a befizetést, s személyesen küldjük el a megadott e-mail címre az e-könyvet.

Az e-könyvek pdf, doc és docx fájlkiterjesztésekben érhetők el. Ezeket a legtöbb e-könyvolvasó, okostelefon és táblagép gond nélkül tudja kezelni.

A megrendelésről automatikusan válaszüzenetet küldünk, melyben megtalálja a rendelési azonosítóját. Amennyiben a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Az e-könyv minden olyan alkalmazással megnyitható, mely tudja olvasni a pdf, doc és docx fájlkiterjesztéseket. Az elérhető e-könyv olvasók legtöbbje mind a pdf, mind a doc és docx formátumokat gond nélkül olvassa. Okostelefononra, illetve táblagépre számtalan ingyenesen letölthető alkalmazást találunk (pl. pdf olvasó).